és megintcsak új poszterek ezúttal a Playboy Club-hoz

. 2011. augusztus 16., kedd
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

A Playboy elsősorban már az eleve mocskos férfi szexuális fantázia dúsítására szolgáló brand, amely ugye egy erotikus magazin hasábjait fedi le, de manapság már a nők is célba vannak véve a márka divat cikkeivel, és még ki tudja, hogy hányféle terméken terül még el a nyuszis logó. Annyi biztos, hogy idén ősszel egy sorozat is magán fogja hordozni az imént említett szimbólumot, és nem, semmi köze nincs a nálunk Play Boy villa lányai címen sugárzott trash-realityhez.

A Playboy Club meglepő módon egy országos amerikai csatornán, az NBC-n fog landolni,- arra, hogy szerintem miért az, néhány sorral lejjebb visszatérek-, és hogy még egyet csavarjanak rajta, időben, a hatvanas években lett elhelyezve.

A cím amúgy a széria központi helyszínét jelenti, egy amolyan exklúzív kéjbarlangot, ahová az anyagilag valamivel jobban eleresztett férfiak járnak, hogy kieresszék a fáradt gőzt, meg hátöm egyebeket. A főszerepet Eddie Cibrian tudhatja magáénak, egy Nick Dalton nevezetű ügyvéd bőrébe bújik, akinek az igazán sötét ügyek az asztala, éppen ezért segít Amber Heard karakterének, Maureennek egy kellően velős bűntény kapcsán. (Meg talán maga Maureen meg a két szép szeme is közrejátszhatott a segítőkészségben.)


És akkor a nyitva hagyott kérdés: miért találom meglepőnek, hogy egy országos adóra pakolták? Egyszerű, szerintem maga a téma, még hogyha jelen esetben puszta körítés is a nyomozgatás mellé, fröcsögő CGI vérért, pőre meztelenségért, és a bekezdésben említett férfi fantáziához hasonlatos beszédért kiált, az pedig tudvalevő, hogy országos csatornákon bőszen rávágják az ilyen megnyilvánulásokra a cenzúrát. Ergo, elég nagy esély nyílt ezzel arra, hogy a sorozat kasztráltnak hasson, kábelen, ahol néha még direkt a felsoroltakra gyúrnak, jobban működne. Mindegy, a pilotnak ettől függetlenül megszavazok egy bepróbálást, mivel a téma úgy gondolom, hogy innovatívságról, és kreativitásról tesz bizonyságot, aminek mindig örülünk, nem igaz? Különösen ilyen időkben, amikor mindkettőből grandiózus ordas nagy hiány lépett fel, egyébként.

Zárásként, egy két poszter mustrát is kibocsátok ide, illetve pár megkurtított részletet egy interjúból, ami Amber Hearddel lett készítve a Nylon Guys számára, és alap, hogy a Playboy Clubról is szó esik benne.

Amber Heard arról, hogy…
Mi a probléma azzal, hogyha egy színésznő dögös-," az ilyen nők ritkán kapják meg egy valódi hús-vér karakter szerepét. Általában, hogyha hozzájutsz egy ilyen szerephez, az azért van, mert nem vagy szexi.-, ezek valamilyen oknál fogva a vonzatai egymásnak."

Milyen is sorozatbéli karaktere, Maureen-, "Maureen egy playboy nyuszi, de természetesen ennél sokkal árnyaltabb személyiség, több rejlik benne. Miközben olvastam a forgatókönyvet, úgy véltem, hogy egy nagyon összetett, és komplex karakter. Láttam benne a potenciált, és tudtam, hogy ezt nekem találták ki."

Miért szeret horror filmekben játszani-, "Néha ez az egyetlen igazi platform egy fiatal nőnek, hogy megmutathassa mit tud, mármint színészkedés terén. A horror filmek megadják a lehetőséget arra, hogy állhatatos és független legyél, és hogy harcolhass, ölhess, és zokoghass, szóval felsorakoztatják a színészi spaletta minden árnyalatát."

Máté

ads