készítsd elő a naptáradat!

. 2011. augusztus 9., kedd
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

Minden héten szemtanúi lehetünk a jövő évi - előreláthatólag sikerre ítélt-,  filmprodukciók hivatalos premier-dátum bejelentéseinek. Igaz, még öt hónap hátra van az évből, de izgalmas előre tekinteni - a maják szerint -, a Föld utolsó évére. Ezért jótündérkeresztanyátok, lekszi, most összegyűjtötte nektek, a mai napig közzétett év.hónap.nap premier kombinációkat, filmekkel hozzá csatolva, persze. Lesznek itt az életükért küzdő tinédzserek, denevér és pókemberek, és talpig feketébe öltözött zsaruk is. Sőt, ehhez kapcsolatosan vár rátok egy szavazás is.


▪ Valentin napon jön, a "The Vow", Rachel McAdams-szel, és Channing Tatum-mal karöltve. Igaz történet alapján: egy lány elveszíti minden emlékét, így többek közt, a férje is ismeretlen lesz számára. Na a helyzet a következő: a memória különös dolog, meg lehet próbálni az elveszett részeket visszatéríteni bele. Ezen fog fáradozni férjurunk is, hogy a szeretett nő visszatérjen régi életéhez. Dráma.

▪ Az általam, és mióta beleszerelmesedett Máté is a könyvekbe, az ő általa is legjobban várt bemutató, a "The Hunger Games"-t illeti. Favorit könyvsorozat. Imádom. Imádjuk. És utáljuk a tényt, hogy a befejező könyv novemberben, a film pedig március 23.-án érkezik. Grrr. A második rész moziban 2013 november huszonkettedik napján jön (ez pont ma derült ki), yeah.

▪ Jé, április 20.-án megint kiökörködik és figurázzák az elmúlt évek horror felhozatalát, a "Scary Movie 5"-ben. Nálunk csak "Horrora akadva" néven fut. Kíváncsi leszek.

▪ Iron Man, Thor, Amerika Kapitány, Hulk, szóval szuperhős orgia érkezik a "The Avengers" produksönben. Bosszút állnak a szteroid túltengéses, és szuperképességgel felvágó... hát, öhm... egyének. Itt lesz Robert Downey Jr, Chris Evans, Samuel L. Jackson és Jeremy Renner is többek közt.

▪ "Sötét zsaruk/Men In Black" harmadik epizód. Will Smith és társa újra felveszi komikus harcát a szörnyetegek, avagy a földönkívüli nép ellen. Május 25.-e.

▪ Július másodikán a "Csodálatos Pókember" (remake) érkezik a vásznakra, amiről posztolt Máté már sokat a blogon. Annyira hisznek a sikerben, hogy már készül a második rész is, avagy a folytatás, amire 2014. május másodikáig várnunk kelessz. Valahogy átvészeljük, nyugi.

▪ Még több szuperhős: egyedül, nem csoportosan. "The Dark Knight Rises". Július 20.-a. Batman visszatér. Új ellenség, új bonyodalmak, új kocsi? És semmi Joker.

▪ A "Twilight" szágá befejező részének, a "Breaking Dawn" első felvonása, idén november 16.-án kerül mozikba. Az előzetes láttán  - én aki nem olvasta a könyvet -, meglepetésekre számíthatunk. Mocskos szexre, és anyuba harapó magzatra. Na de ami 2012-őt illeti, akkor jön a mindent lezáró part II.

▪ Végül, a "The Hobbit". A kis apró lények története, avagy Gyűrűk ura előzményfilm kettő részben érkezik. Az első december 14.-én, míg a második rá egy évre jön. Előbbi a "An Unexpected Journey" címet viseli.

Most pedig ti következtek! Ki melyik premiert várja, ki melyik filmre ül be biztosan (!) jövőre, a moziterembe? Melyiket nem hagynátok ki? Egyiket se, vagy mindegyiket? Olyat nem lehet, voksolj a leginkább-meg-akarom-nézni jelöltedre!

ads